Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator survival

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ci CryZone, serwer stoi od 2 tygodni, gra z 25 ludzi w godzinach południowych.

Właśnie jestem w trakcie ściągania, niestety jeszcze na nim jeszcze nie grałem. Jak wygląda znajdywanie broni? Czy są tam 2 serwery np.: jeden do PvP a drugi do survivalu?

Opublikowano

Witam.

Gram na tym serwerze od początku i powiem tak :
Resp broni na czas AKTUALNY jest umiarkowany , jeśli się postarasz to znajdziesz broń dla siebie bez problemu.

Co do serwerów jest na razie jedna mapa mianowicie Colorado ,natomiast jestem w trakcie tworzenia mapy PvP , niedługo opublikuje efekty mojej pracy ;)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Na razie zostanę przy StargateZ tam nie można kupić broni palnej :) Tylko znaleźć.

StarGateZ jest spoko ale administracja jest popierdolona :/

Ogólnie to cryzona ci odradzam bo jest do dupy:)

A polecam WarZombie :D

Opublikowano

A da się na jakimś emulatorze za darmo założyć własny serwer? Chciałbym tylko z kumplami pograć :)

Na stargateZ trzeba 10.000 GC zapłacić :(

Na każdym emulatorze jest płatny serwer? Może grać na jakimś mało znanym, gdzie wcale ludzi nie ma :P Tylko jak się o takim dowiedzieć skoro jest mało znany xD

Opublikowano

StarGateZ jest spoko ale administracja jest popierdolona :/

Ogólnie to cryzona ci odradzam bo jest do dupy:)

A polecam WarZombie :D

popierdolona bo co? bo dostales bana za hacki i plakales? ;] 

administracji sie nie czepiaj, jest spoko. 

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

popierdolona bo co? bo dostales bana za hacki i plakales? ;] 

administracji sie nie czepiaj, jest spoko. 

Nie ;)

Administracja jest popierdolona bo dostałem bana za nic ;d i jakoś nikt nie chce mi pomóc u nich ;d

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...